Ny sida 1
 

 

     
 

Startsida 
motorträffar

Motorbilder
från toppen
-2006

-2005

-2002-2004

Historien
om träffarna

 

 
 
Google 

Bilder från den 31 maj 2006


Ännu en onsdagsträff har avslutats i kylslagen väderlek men dock utan regn och myggor och några "förkylda vårfåglar" försökte kvittra in sommaren i denna vackra natur på bergstoppens utsikt.
En falk landade i alla fall bland oss och blev kvällens åldersstigna överraskning från sent 20-tal, den kom på 4 hjul uppför backen, det handlar om kylaremblemet på denna vackra öppna bil med tidsanpassad klädsel på ägaren.


  

Plymouth Special De Luxe från -48 kom också nercabbat. Dessutom var det premiärutflyckt för denna nyregistrerade ombyggda bil från HVA, troligen ett resultat av garagejobb i vinter ? 


Dodge Club Coupe 1950 ägd av välkänd bilentusiast och ses ofta på bilträffar och även i reportage i motortidningar med någon av sina fordon, han är personen som inte kan säga INGEN FORD PÅ VÅRAN GÅRD.


Har du sett den förut ? Troligen inte, endast ett fåtal finns av denna Chrysler 300 Conv 1966.
Denna kommer från HVA med nybliven ägare.


  


FERRARI F 102 BB 1981 med sin stegrande häst i fronten och massor av andra hästar som trycker på där bak. Bilen består mest av motorteknik och luftinsug i 12 pipor och avgaser i 4 avloppsrör.
I bagageutrymmet finns startbatteriet plus utrymme för 110 kg last och en smidig förare samt kompis i kupèn. Har man sen bara en välfylld plånbok så är det bara å åk som Stenmark brukade säga.


Och så lite övriga besöksbilar i kamerasvepet !

 

Bilder från den tidigare träffen finns här>>

 

Bilder från tidigare säsonger finner ni här >>