Ny sida 1
 

 

     
 

Startsida 
motorträffar

Motorbilder
från toppen
-2006

-2005

-2002-2004

Historien
om träffarna

 

 
 
Google 

Bilder från 6 juli 2005


Denna onsdagskväll var det minst sagt högtryck på Toppen både med väder och besökare.
Kvällen tema var Cadillac som presenterades av Stig Andersson CCS.Under denna kvällsträff premiärvisades för första gången den nya STS 2005 som avtäcktes inför publikens nyfikenhet. Holmgrens Bil AB Jönköping ställde upp med bilen till kvällens uppvisning. Ett stort tack till bilfirman från oss besökare denna kväll, vi hoppas ni får en bra försäljning på denna vackra USA-bil.
 Detta är veckas sommarpärla i Hasse,s P4 program i Radio Jönköping.
En Chevrolet 1933 från Månsarp.
En fantastiskt trevlig och vacker VW-buss med all tänkbar utrustning och en lycklig ägare från Nässjö.  "Flakmoppe" kallar ägaren detta ekipage för som är ett underverk och fantastiskt bygge med Cadillac motor & framhjulsdrift, här gäller det att åka försiktigt med dessa krafter, men det fungerar perfektCadillac Allantè en sällsynt bil i dessa trakter.
En fantastiskt fin Ford mod T kom på besök efter en resa på 16 mil för att besöka Toppens motorträffar. Uppförsbacken klarade den fint trots sina 15 kw. ETT STORT TACK till detta trevliga besök från oss alla denna kväll. 

Kvällen till ära bjöd Helge Henningsson på äkta sång och dragspelsmusik, ett mycket trevligt och uppskattat inslag tyckte våra gäster.


 

Ännu en vacker och något ovanlig Chevrolet 4 dörras från Vätterbygden.


BMC mini cooper plus en kompis delar p-plats.


Jaguar MK IX 1961 från Norrköping besökte oss denna kväll.


En motorcykel taxade in


Bilder från tidigare träffar finns här >>

 

Bilder från tidigare säsonger finner ni här >>