Ny sida 1
 

 

     
 

Startsida 
motorträffar

Motorbilder
från toppen
-2006

-2005

-2002-2004

Historien
om träffarna

 

 
 
Google 

Bilder från 8 juni 2005


Onsdagen den 8 Juni var kvällens tema FIAT i minimodell, och det finns en grupp Fiat fantaster i vårt omland, här kom det 11st av olika utförande.
Ett stort TACK till er alla som förgyllde denna onsdagskväll med era fina bilar.
Dessutom var det varmt och skönt för ovanligheten denna junikväll och väldigt många besökare kom denna kväll, så det är skönt med reservparkeringen för ca 75 bilar ytterligare på vägen upp.

 

Team-mini-Fiat från Vätterbygden presenteras av välkänd Karlsson i gruppen.
Den lilla röda lyxpärlan är en av kvällens publikfavorit som han åkte i till toppträffen.


Fiat 1500 Conv. 1964  med endast 4 ägare under hela tiden.
 Fiat av tidig och sällsynt modell, kolla bilen har ingen dörrstolpe man öppnar upp hela sidan och ser en inredning i nybilsklass.
En sällsynt och vacker USA-bil av mycket ovanligt modell.
 Volvo PV-entusiaster från klubben var på besök denna kväll.En historiskt välkänd lastbil för många som taget körkort över hela Sverige, nu är den veteranbil utan släp, det handlar om yrkesutbildning.Cadillac Eldorado 1966 vår utställningsbil i CCS-monter Elmia Custom Motor show-2005.
Prisvinnare- självklart, kolla bara vilka häftiga fälgar på 20" och mycket mera.Lycklig nybliven ägare till denna Chrysler Windsor 1955 hemmahörande i NHR.
Bilen i nyskick trots sina nyss fyllda 50 år. Grattis till nya ägaren.Ägaren heter inte Morgan, men däremot bilen och efternamn Plus 8. Född 1993 i England.
 Bilder från tidigare träffar finns här >>

 

Bilder från tidigare säsonger finner ni här >>